• CONTACTE: 626457101 (Javi) - 635616998 (Cris) | E-mail: info@procesosgrupales.org

Política de Privacidad

La confidencialitat i la seguretat són valors primordials de PROCESSOS GRUPALS i, en conseqüència, assumim el compromís de garantir la privacitat de l’Usuari en tot moment i de no recaptar informació innecessària. A continuació, li proporcionem tota la informació necessària sobre la nostra Política de Privacitat en relació amb les dades personals que recaptem, explicant-li:

  • Qui és el responsable del tractament de les seues dades.
  • Per a quines finalitats recaptem les dades que li sol·licitem.
  • Quina és la legitimació per al seu tractament.
  • Durant quant temps els conservem.
  • A quins destinataris es comuniquen les seues dades.
  • Quins són els seus drets.

Responsable:

  • Responsable:
  • CIF:
  • Adreça:
  • Correu electrònic: info@procesosgrupales.org

Finalitats, legitimació i conservació dels tractaments de les dades enviades a través de:

  • FORMULARI DE CONTACTE.
    • Finalitat: Facilitar-li un mitjà perquè puga posar-se en contacte amb nosaltres i contestar a les seues sol·licituds d’informació, així com enviar-li comunicacions dels nostres productes, serveis i activitats, inclusivament per mitjans electrònics (Correu electrònic), si marca la casella d’acceptació.
    • Legitimació: El consentiment de l’usuari en sol·licitar-nos informació a través del nostre formulari de contactes i en marcar la casella d’acceptació d’enviament d’informació.
    • Conservació: Una vegada resulta la seua sol·licitud per mitjà del nostre formulari o contestada per correu electrònic, si no ha generat un nou tractament, fins que sol·licite la baixa d’aquests.
  • ENVIAMENT DE CORREUS ELECTRÒNICS.
    • Finalidad: Contestar a sus solicitudes de información, atender sus peticiones y responder sus consultas o dudas.
    • Legitimación: El consentimiento del usuario al solicitarnos información a través de la dirección de correo electrónico.
    • Conservación: Una vez resulta contestada su petición por correo electrónico, si no ha generado un nuevo tratamiento.
  • FORMULARI DE REGISTRE
    • Finalitat: Registrar-se als cursos, jornades o seminaris per a gestionar l’accés als mateixos així com gestionar la disponibilitat de places. Enviament d’informació relacionada amb els esdeveniments als quals es registra.
    • Legitimació: El consentiment de l’usuari en acceptar les condicions generals i la política de privacitat.
    • Conservació: Fins que l’interessat denege el consentiment i sol·licite la baixa del servei.
  • ZONA PRIVADA
    • Finalitat: Gestionar l’accés a informació no pública. Enviament d’informació relacionada amb la informació no pública.
    • Legitimació: El consentiment de l’usuari en acceptar les condicions generals i la política de privacitat.
    • Conservació: Fins que l’interessat denege el consentiment i sol·licite la baixa del servei.
  • COMENTARIS
    • Finalitat: Controlar l’spam, gestió de comentaris i registre de valoracions.
    • Legitimació: El consentiment de l’usuari en agregar un comentari o valoració.
    • Conservació: Fins que l’interessat sol·licite la baixa dels seus comentaris o valoracions.

 

Obligació de facilitar-nos les seues dades personals i conseqüències de no fer-ho.

El subministrament de dades personals requereix una edat mínima de 16 anys, o si escau, disposar de capacitat jurídica suficient per a contractar.

Les dades personals sol·licitades són necessàries per a gestionar les seues sol·licituds i/o enviar els productes que puga adquirir, per la qual cosa, si no ens els facilita, no podrem atendre-li correctament ni finalitzar la compra que ha realitzat.

Destinataris de les seues dades

Les seues dades són confidencials i no se cediran a tercers, llevat que es requerisca per a gestionar els serveis contractats, com l’enviament dels productes adquirits, o que existisca obligació legal.

Drets en relació amb les seues dades personals

Qualsevol persona pot retirar el seu consentiment en qualsevol moment, quan el mateix s’haja atorgat per al tractament de les seues dades. En cap cas, la retirada d’aquest consentiment condiciona l’execució del contracte de subscripció o les relacions generades amb anterioritat.

Igualment, pot exercir els següents drets:

  • Sol·licitar l’accés a les seues dades personals o la seua rectificació quan siguen inexactes.
  • Sol·licitar la seua supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguen necessàries per a les finalitats per a les quals van ser recollides.
  • Sol·licitar la limitació del seu tractament en determinades circumstàncies.
  • Sol·licitar l’oposició al tractament de les seues dades per motius relacionats amb la seua situació particular.
  • Sol·licitar la portabilitat de les dades en els casos previstos en la normativa.
  • Altres drets reconeguts en les normatives aplicables.

On i com sol·licitar els seus Drets: Mitjançant un escrit dirigit al responsable a la seua adreça postal o electrònica (indicades en l’apartat A), indicant la referència “Dades Personals”, especificant el dret que es vol exercir i respecte a quines dades personals.

En cas de divergències amb l’empresa en relació amb el tractament de les seues dades, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Protecció de Dades (www.agpd.es).

Cookies

Aquesta pàgina web, únicament utilitza cookies tècniques, de personalització i anàlisi, pròpies i de tercers (Google Analytics), que en cap cas tracten dades de caràcter personal ni capten hàbits de navegació per a finalitats publicitàries.

Per això, en accedir a la nostra web, en compliment de l’article 22 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació, en tractar cookies d’anàlisis, li hem sol·licitat el seu consentiment per al seu ús i proporcionat informació d’aquestes, que en tot cas s’instal·laran passat un termini de temps prudencial perquè l’usuari tinga temps de decidir prestar el seu consentiment o no.
Veure la nostra Política de Cookies.

Veure la nostra Política de Cookies.


Seguretat de les seues dades personals

Amb l’objectiu de salvaguardar la seguretat de les seues dades personals, l’informem que hem adoptat totes les mesures d’índole tècnica i organitzativa necessàries per a garantir la seguretat de les dades personals subministrades de la seua alteració, pèrdua, i tractaments o accessos no autoritzats.


Actualització de les seues dades

És important que perquè puguem mantenir les seues dades personals actualitzades, ens informe sempre que hi haja hagut alguna modificació en ells, en cas contrari, no responem de la veracitat d’aquests.

No ens fem responsables de la política de privacitat respecte a les dades personals que puga facilitar a tercers per mitjà dels enllaços disponibles en la nostra pàgina web.

La present Política de Privacitat pot ser modificada per a adaptar-les als canvis que es produïsca en la nostra web, així com modificacions legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagen apareixent, per la qual cosa exigeix la seua lectura, cada vegada que ens facilite les seues dades a través d’aquesta Web.

 

 

Preferèncias de Privacitat

Quan visites el nostre lloc web, es pot emmagatzemar informació a través del teu navegador de serveis específics, generalment en forma de galetes. Aquí pots canviar les teues preferències de privacitat. Val la pena assenyalar que el bloqueig d'alguns tipus de cookies pot afectar la teua experiència al nostre lloc web i els serveis que podem oferir.

Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
Click to enable/disable Google Fonts.
Click to enable/disable Google Maps.
Click to enable/disable video embeds.
El nostre lloc web utilitza cookies, principalment de serveis de tercers. Defineix les teues preferències de privacitat i / o accepta el nostre ús de cookies.